mujeres al frente

“Mujeres al frente, la ley de las más nobles” (Colombia)

Proyección del documental Mujeres al frente, la ley de las más nobles (Colombia, 50’), dirigido por Lula Gómez, y presentación del libro homónimo que entrevista a siete mujeres colombianas víctimas de la guerra y de la ley del más fuerte, que decidieron reinventar su mundo para hacerlo más solidario, justo y pacífico. Acto organizado en colaboración con Intermón Oxfam.
caza de brujas

“Caza de brujas”

Amb motiu de la trobada de novel.la negra de Barcelona, BCNegra 2018, la Biblioteca La Bòbila proposa aquest film que mostra els estralls que el senador McCarthy va fer a Hollywood, en la seva delirant lluita anticomunista.
banda i veus

La Banda i 250 veus. Magnificat de John Rutter

Més de 250 veus s’uneixen a la Banda Municipal de Barcelona per interpretar l’espectacular Magnificat de John Rutter, una obra grandiosa i intensa que va més enllà de la pregària per submergir-se en el color i el ritme de les festes populars. Pots obtenir el 20% de descompte a través del BCU.
Bill McHenry

Jam Session: Bill McHenry

No et perdis el retorn de Bill McHenry, col·laborador insígnia de Paul Motian i Los Guachos de Guillermo Klein, en una nova jam session al Cafè del Conservatori.
micro shakespeare

Micro Shakespeare

Obres de Shakespeare en vuit minuts interpretades dins de capses de cartró.
tap-jam

Tap Jam al Parc de la Ciutadella

Podeu gaudir dels passos dels ballarins en aquest Tap Jam, que amb la seva força i la seva originalitat, la seva frescor i la seva espontaneïtat acompanyen les tardes assolellades de diumenge.
via sepulcral

Visita guiada a la Vaa sepulcral romana

El nostre viatge a l’època romana comença a la Plaça Vila de Madrid on al 1954, durant la construcció de nous habitatges, va ser descoberta la Via sepulcral romana.