un monstruo viene a verme2

“Un monstruo viene a verme”

Connor és un jove de 12 anys que, després de la separació dels seus pares, es converteix en l'home de la casa i l'encarregat de portar les regnes de la llar.
entre sombras

“Entre sombras”

Estrena de la pel·lícula “Entre sombras” (Equador, 2016, 110'), primer thriller produït a Equador, dirigit pel cineasta de Guayaquil Xavier Bustamante.
DOCfield

DOCfield Barcelona

Del 19 d’octubre al 30 de novembre es celebra la 5ª edició de DOCfield Barcelona, el festival de fotografia documental de Barcelona, organitzat per la Fundació Photographic Social Vision.
Say it Loud

Say it Loud

Barcelona acull el 10è Cicle de Música Negra. El festival se celebra a diversos equipaments públics de la ciutat de Barcelona: La Farinera del Clot, Ateneu Popular 9 Barris, Fàbrica de Creació Fabra i Coats i Ateneu l’Harmonia. La Llibreria Pebre Negre i els Cinemes Girona, seran dos espais que també acolliran activitats del Say it Loud.
waste and glass

“Waste & Glass”

Vuit ballarins i vuit violoncel·listes inunden de dansa i música una nau industrial.
Escena Poblenou

Escena Poblenou

El Festival de Creació Contemporània Escena Poblenou és un festival d’arts escèniques contemporànies multidisciplinari, implicat amb el territori i amb la realitat social actual.
OpenHouse

48 h Open House Barcelona

Aquesta és la principal cita de la ciutat de Barcelona amb l'arquitectura, un cap de setmana de portes obertes a més de 200 edificis de tot tipus, forma i mida.
expominer_ticketea

Expominer

Fira de Barcelona et convida a visitar, del 10 al 12 de novembre, la 39a edició del Saló Internacional de Minerals, Fòssils i Joieria de Barcelona, el més gran aparador del Sud d'Europa on trobar el teu mineral preferit. Podràs obtenir un descompte a través del BCU.