bcn film fest

“BCN FILM FEST”

El Festival Internacional de Cinema de Barcelona-Sant Jordi (BCN FILM FEST) proposa una selecció de pel·lícules del panorama internacional relacionades en un sentit ampli amb la literatura i/o la història.
Blancanieves

“Blancaneus i els set nans”

Caixa Fòrum Barcelona presenta el Cicle de Cinema "L'Art d'explicar històries". A càrrec de Sergi Martín, guionista i escriptor.
dopts for pop

“Dots for pop”

L'artista Toni Sánchez porta la seva reinterpretació del pop-art a Barcelona. És la primera vegada que exposa a la capital catalana, i ho fa a la galeria Miguel Marcos fins al 30 d'abril.
animals mitics

“Animals mítics de l’Ameríndia”

Victòria Solanilla, doctora en Història Antiga per la Universitat de Barcelona (UB) i professora titular a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), experta en temes relacionats amb el món precolombí, pronuncia la conferència Animals mítics d’Ameríndia en el marc de l’exposició Xamans i Esperits. Tresors del Museo del Jade de Costa Rica que es pot visitar al Museu Arqueològic de Catalunya fins l’1 de juliol.
Nano Century

“Nano Century Feynman”

La Companyia Javier Villena i Jordi Díaz presenten Nano Century Feynman, dedicada a festejar el centenari del naixement de Richard Feynman, “pare” de la nanotecnologia.
bubble

“Bubble”

Ginés Belchí i Jesús Navarro són El lado oscuro de las flores, companyia circense que presenta ara, dins de la programació de Barcelona Districte Cultural, el seu primer espectacle, “Bubble”.
beehave

“Beehave”

Des de mitjans de febrer, la Fundació Joan Miró acull l’exposició Beehave, una singular mostra composta per muntatges immersius al voltant del món de les abelles i dels insectes pol·linitzadors. Ara, a partir del 15 de març, aquest projecte s’obre a la ciutat amb un estimulant ventall d’accions a càrrec d’una desena d’artistes, orientades a debatre la convivència de la ciutadania amb les abelles i a posar de relleu l’impacte ambiental del declivi d’aquests insectes.