Gandules

Gandules’17

Torna el cinema d’estiu del CCCB amb una programació dedicada a dones rebels i perilloses en el món del cinema.
Dali breaking news

Dalí, breaking news

El Palau Robert presenta aquesta exposició itinerant, que destaca la faceta del Dalí mediàtic amb una quarantena d’imatges del pintor del fons de l’Agència EFE, realitzades per diversos fotògrafs.
noche de swing

Nit de swing

CaixaForum et convida al concert, ball, tallers i altres activitats al voltant de la cultura del swing.
vespres-de-juliol

Vespres de Juliol

Comença una nova edició del cicle Vespres de Juliol, que oferirà quatre concerts de jazz modern i urbà per suportar millor la calor.
la profesora de historia

“La professora d’història”

La pel·lícula “La professora d’història”, que en el debat posterior es debatrà amb l'educadora Maria Jesús Comellas, permet reflexionar sobre la importància de confiar en els alumnes, el sentit de l'educació.
tap-jam

Tap Jam al Parc de la Ciutadella

Podeu gaudir dels passos dels ballarins en aquest Tap Jam, que amb la seva força i la seva originalitat, la seva frescor i la seva espontaneïtat acompanyen les tardes assolellades de diumenge.
EBEC Final

L’equip de la UPC, a la final de l’EBEC

L’equip de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) aspira a guanyar en la modalitat teòrica la ronda final de la competició European BEST Engineering Competition (EBEC), que té lloc a Brno (República Txeca) del 31 de juliol al 10 d’agost.
Dia de la Flama

X Dia de la Flama

Celebració del desè aniversari de la Colla Fills de la Flama, on diverses colles convidades participen a una tabalada i un espectacle piropercutiu que finalitza amb un correfoc.