Cicle cine Asia Central

Cicle de cinema de Asia Central

Aquest cicle descobreix les narratives de Tadjikistan, Kazakhstan i Kirguizistan, a través de les quals es pretén posar-nos en contacte amb mons als quals d'altra manera no tindrem accés.
la sombra del actor

“L’ombra de l’actor”

Simon Axler (Al Pacino) és un veterà i famós actor de teatre que pateix de sobte un bloqueig interpretatiu.
Hijo de Re

FILL DE RE: ELS ASPECTES DIVINS DEL PODER DELS FARAONS

Per als antics egipcis, el faraó encarnava Egipte a tots els nivells, especialment en el simbòlic. Era un rei-déu que garantia l'harmonia de l'univers, de la qual era responsable com "fill de Re", encarnació vivent d'Osiris i garant de la voluntat d'una llarguíssima llista de divinitats egípcies, masculines i femenines.
100% jazz

“100% Jazz” Un segle d’història

El Museu d'Història de Catalunya proposa un nou passeig musical sota les nits estiuenques a la terrassa del museu, situat davant del Port Vell, amb el cicle "100% Jazz, un segle d'història" i un total de sis actuacions on descobrir les arrels del jazz.
Bcn Festival of Song

Barcelona Festival of Song

Únic esdeveniment en el món dedicat a l'estudi i promoció del repertori vocal Ibèric i Llatinoamericà, en castellà, català i portuguès.
Batch Site

Cicle Dansa i Moviment: Espectacle “Bach Site Specific”

Peça guanyadora del premi Ciutat de Barcelona 2017, és una aproximació al Clavecí ben temperat de J. S. Bach creada per María Muñoz i representada arreu del món. Arriba al pati de La Casa Elizalde amb la reinterpretació de la ballarina i creadora italiana Federica Porello.
tap-jam

Tap Jam al Parc de la Ciutadella

Podeu gaudir dels passos dels ballarins en aquest Tap Jam, que amb la seva força i la seva originalitat, la seva frescor i la seva espontaneïtat acompanyen les tardes assolellades de diumenge.
beehave

“Beehave”

Des de mitjans de febrer, la Fundació Joan Miró acull l’exposició Beehave, una singular mostra composta per muntatges immersius al voltant del món de les abelles i dels insectes pol·linitzadors. Ara, a partir del 15 de març, aquest projecte s’obre a la ciutat amb un estimulant ventall d’accions a càrrec d’una desena d’artistes, orientades a debatre la convivència de la ciutadania amb les abelles i a posar de relleu l’impacte ambiental del declivi d’aquests insectes.