El Barcelona Centre Universitari, juntament amb els seus col·laboradors, té el compromís de vetllar per l’acompliment de les bones pràctiques en allotjament per la comunitat universitària i científica. Per això tenim cura que els nostres allotjaments:
– tinguin cèdula d’habitabilitat i certificat energètic, o llicència d’activitats
– siguin segurs
– estiguin en bones condicions higièniques
– tinguin wifi
– estiguin moblats i equipats per entrar-hi a viure

BCU et recomana llegir aquests consells quan cerquis allotjament

icon inf

RESA HOUSING
El nostre servei d’allotjament.

Banner Resa Housing_bcuAllotjament per estudiants en Residències,  pisos i habitacions totalment moblats i equipats,  per curtes i llargues estades a Barcelona.

resahousing.com →

ALTRES OPCIONS

HABITATGE JOVE

banner-359-x-160-px

Lloguer pisos estudiants Barcelona, lloguer habitacions estudiants, informació Residències Universitàries, Col.legis Majors.

Servei allotjament a Barcelona per estudiants, Universitaris, Erasmus, Máster, Doctorats, Post-doc, Professors, Stage en pràctiques… Tots els pisos estan amoblats i amb electrodomèstics.

habitatgejove.com →
 

Residència Erasmus Gràcia

Web

La Residència Erasmus Gràcia està ubicada a Barcelona, en ple districte de Gràcia. Barri de moda per a la gent jove, amb restaurants, cafeteries, cinemes, etc., Gràcia és per a Barcelona el que el Soho és per a Nova York. La residència d’estudiants Erasmus Gràcia està molt ben comunicada amb metro i autobús.
Aquesta residència d’estudiants ocupa dos edificis que s’han rehabilitat fa poc al bell mig de Barcelona, a 500 metres del Parc Güell i de la joia modernista Casa Vicens. La Residència Erasmus Gràcia és una residència universitària ideal per fer-hi estades llargues i curtes.

ERASMUS Gracia →

Livensa Living Barcelona

residència d'estudiants

La Residència d’Estudiants Barcelona Diagonal Alto es troba a prop del campus Diagonal Sud de la UB, UPC i Esade. I la Residència d’Estudiants Barcelona Marina està situada al barri de Poblenou, a prop dels campus de la UPF.
Estudis individuals amb Smart TV, zona estudi, cuina completa i bany privat.
Wifi d’alta velocitat.
Piscina al terrat, gimnàs, zones d’estudi, salons privats, cinema i terrassa.
Barcelona Diagonal Alto:
C/ de Sant Mateu, 9
08950 Esplugues de Llobregat, Barcelona
Barcelona Marina:
C/ Pallars, 135
08018 Barcelona

Livensa Living →

Nexo Residències

Banner BCU

A Nexo Residencias som i oferim un espai de connexió adaptat a les exigències i necessitats de cada estudiant; una comunitat on créixer com a persona i aprendre al dia a dia. Viure als nostres allotjaments facilita a l’estudiant una experiència vital i enriquidora.

Residència Universitària Aleu → (Camp Nou – Barça)
C/ Pau Gargallo, 30. Barcelona
aleu@nexoresidencias.com +34 93 144 01 40

Residència d’Estudiants Garbí → (Sants)
C/ Viriat 37. Barcelona
garbi@nexoresidencias.com +34 93 145 40 82

micampus Barcelona

Banner BCU

Nova residència d’estudiants micampus Barcelona, perfectament comunicada amb els campus de les principals universitats de la capital catalana, on gaudiràs de habitacions amb cuina i bany, així com modernes zones comunes.
Micampus Barcelona disposa de: piscina, roof top, sales d’estudi, zones d’oci, menjador, cafeteria, cinema, gimnàs, bugaderia i aparcament.

micampus →

PROPIETARIS

BCU et recomana llegir aquest consells si vols llogar el teu pis a través del nostre servei d’allotjament

icon inf