“Mucho más que miel” (Markus Imhoof, 2012, Suiza, 88’, VOSE) forma part d’Alimentum, un cicle de projecció de documentals i debats que analitzen l’impacte del canvi climàtic sobre la nostra alimentació, les repercussions de les polítiques econòmiques aplicades a la producció alimentària i la producció d’aliments i el seu impacte ambiental.

18:30 Projecció

El documental “Mucho más que miel” ens permet conèixer el fràgil món de les abelles que pateix l’amenaça de l’extinció davant l’ús indiscriminat de plaguicides i la producció industrial de mel.

20:00 Col·loqui

Amb Roser Maneja (Doctora en Ciències Ambientals per la UAB. Coordina la Xarxa Mediterrània de Reserves de la Biosfera des del Centre Internacional UNESCO), Ricard Alcojor Bernardo (Apicultor i pagès agroecològic de varietats locals antigues), Feliu López Gelats (Investigador de la Càtedra d’Agroecologia i Sistemes Alimentaris de la Universitat de Vic i del Centre de Recerca en Economia i Desenvolupament Agroalimentari -CREDA) i Gustavo Duch, coordinador de la revista Soberanía Alimentaria.

Entrada lliure.

 

Quan: 23/03/2018   Hora: 18:30

CCCB

On: C/ Montalegre, 5. Barcelona