La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) és una universitat pública integral, dinàmica i moderna fundada el 1968. Compromesa amb la societat i el medi ambient, oberta al món i amb un ambient acadèmic genuí.

La UAB és una de les millors institucions d’ensenyament a Espanya i a la Unió Europea en termes de qualitat de l’ensenyament i la investigació, i té com a objectiu preparar els professionals amb els perfils que necessita la societat. Ofereix una àmplia gamma de cursos, amb 81 programes de grau, 143 de màster oficial i 79 de doctorat. Actualment té 48.000 estudiants, i el 26% d’ells són internacionals.

La UAB té una posició de lideratge en els més prestigiosos rànquings universitaris internacionals. En els últims anys, aquest lideratge s’ha vist afavorit pel creixent impacte de la recerca, la millora constant de la qualitat de l’ensenyament i la capacitat d’atraure talent internacional. Aquest progrés ha estat decisiu per anar cap endavant guanyant posicions en els tres principals rànquings de la universitat: el QS World University Ranking, el Times Higher Education World University Ranking i el Academic Ranking of World Universities (ARWU) – Shanghai Ranking.

D’acord amb la classificació THE WUR 2016/2017, la UAB es troba en la posició 146 del món, 76 a Europa i primera a Espanya. Quant als àmbits acadèmics, la UAB està en el top 100 mundial en els camps de la veterinària i les ciències socials. En el QS Top 50 under 50 2016 (que inclou universitats fundades fa menys de 50 anys), ocupa el lloc 9 del món, i és 2a a nivell europeu i primera a Espanya. En el rànquing THE Top 150 under 50 2016 la UAB es classifica com la 12ª del món.

Som una de les poques universitats d’Espanya que té un campus universitari i que pot desenvolupar les seves activitats en un entorn natural. La infraestructura de la UAB s’ha creat exclusivament per a la vida universitària i el campus ofereix tots els serveis a nivell acadèmic, d’oci i de la vida quotidiana. Fortament compromesa amb la projecció internacional, participem en una àmplia gamma de projectes internacionals i programes d’intercanvi d’estudiants a Europa, Amèrica, Àfrica i Àsia.

El 2016 la UAB va establir el International Summer Term, un programa que permet a estudiants internacionals de tot el món estudiar assignatures ECTS regulars de grau impartides 100% en anglès i que comprenen diferents camps de les ciències socials, les ciències i la tecnologia.

CONTACTA AMB LA UAB – Punt d’Informació

Plaça Cívica
08193 Bellaterra – Campus UAB

Telèfon:

(34) 935 811 111

Horari d’atenció: de dilluns a divendres de 10:00 a 19:00

E-mail:

informacio@uab.cat

Web:

uab.cat →

Àrea de Relacions Internacionals – Unitat de Suport a la Mobilitat

Edifici Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General. Edifici N, Plaça Cívica
08193 Bellaterra – Campus UAB

Telèfon:

(34) 935 868 499

E-mail:

erasmus@uab.catinternacional.propi@uab.cat