UIC Barcelona, més que universitat

A UIC Barcelona formem persones des del 1997 a través del rigor acadèmic, la vida universitària i el desenvolupament d’experiències vitals enriquidores. Des de les nostres instal·lacions oferim 15 titulacions i una àmplia oferta de màsters, postgraus i cursos de formació continuada d’àrees de coneixement molt diverses.

UIC Barcelona està formada pel Campus Barcelona i el Campus Sant Cugat, amb un mateix esperit: tots els serveis, i connectats amb total conveniència. El Campus Barcelona acull la majoria dels estudis, i el Campus Sant Cugat es focalitza en l’àmbit de la salut i es troba en un centre hospitalari de referència, l’Hospital General de Catalunya.

El nostre compromís és posar cada alumne en el centre de l’aprenentatge. Per això, responem amb un tracte personalitzat, classes en grups reduïts, proximitat amb l’equip docent, serveis de suport, i tot allò que necessitis per potenciar al màxim les teves habilitats.

Assessorament personal i coaching
A UIC Barcelona disposem d’un servei d’assessorament i coaching que t’ajudarà a ser qui vols ser i a desenvolupar les teves capacitats i valors. Aquest servei proporciona coneixement i formació des d’una perspectiva acadèmica i personal al llarg de tota la vivència a la universitat: el programa s’inicia amb el pla d’acollida en el primer curs i conclou amb el servei d’orientació professional.

Vocació internacional
El nostre compromís internacional neix del mateix nom de la Universitat i s’estén sobre el conjunt de les activitats que fem. Estem oberts al món, i això es concreta a través d’una àmplia xarxa de convenis internacionals i programes de mobilitat per a alumnes, professors i investigadors. A UIC Barcelona l’anglès és llengua vehicular, pots cursar en aquest idioma el teu programa formatiu i gaudir de manera regular d’activitats de contacte amb la comunitat internacional.

Connexió amb la societat i l’empresa
UIC Barcelona té una mirada connectada amb les necessitats de la societat i l’empresa. Hem arribat a acords amb més de 50 empreses i institucions. La docència té un caràcter pràctic, la imparteixen docents que són professionals en actiu, i es complementa amb un programa de pràctiques. Per tot això, UIC Barcelona té una de les taxes d’ocupabilitat més bones del sistema universitari català.

Oferta acadèmica UIC Barcelona
15 graus, 11 dobles graus i més de 80 màsters i postgraus en Administració i Direcció d’Empreses / Arquitectura / Comunicació / Dret / Educació / Humanitats / Infermeria / Fisioteràpia / Medicina / Odontologia / Família / Gestió Cultural

Informació general per a estudiants

CAMPUS SANT CUGAT
C/ Josep Trueta, s/n
Edifici Hospital General de Catalunya
08195 Sant Cugat del Vallès

Telèfon:

(34) 935 042 000

CAMPUS BARCELONA
C/ Immaculada, 22
08017 Barcelona

Telèfon:

(34) 932 541 800

E-mail:

info@uic.es

Web:

uic.es →