L’enginyeria, l’arquitectura, les ciències i la tecnologia són els quatre grans àmbits de coneixement de la Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech (UPC), una universitat pública que, amb la seva oferta d’estudis de grau, màster i doctorat, forma professionals amb capacitats i habilitats per enfrontar-se als nous reptes amb criteris tecnològics d’eficiència i sostenibilitat, un espai de coneixement que fomenta l’aprenentatge i el creixement personal mitjançant un model docent dinàmic i motivador amb programes de mobilitat, dobles titulacions internacionals, pràctiques en empreses i participació en projectes de recerca capdavanters.

Fundada el 1971, formada a partir de diverses escoles més que centenàries, la UPC és una universitat jove que està present a set ciutats catalanes, amb centres i instal·lacions ubicats als campus de Barcelona, Castelldefels, Igualada, Manresa, Sant Cugat del Vallès, Terrassa i Vilanova i la Geltrú. L’oferta acadèmica per al curs 2017-2018 consta de 66 graus, 73 màsters universitaris —24 dels quals s’imparteixen íntegrament en anglès— i 49 programes de doctorat. Actualment té més de 31.000 estudiants, amb un 26 % d’estudiants internacionals entre els que estudien un màster.

La intensa activitat acadèmica i de recerca ha fet que la UPC destaqui en els principals rànquings internacionals: d’acord amb l’Academic Ranking of World Universities – Shanghai Ranking (2016), la UPC es troba entre les 400 millors universitats del món, entre les 100 millors en el camp de l’Enginyeria, Tecnologia i Ciències de la Computació, i en la disciplina d’Enginyeria de Telecomunicació, Elèctrica i Electrònica (Global Ranking of Academic Subjects, 2016). El rànquing QS TOP 50 Under 50 (2016) la situa entre les 35 millors universitats joves del món. I en la darrera edició del QS World University Rankings by Subject (2017), la UPC destaca entre les 30 millors institucions del món en l’àmbit de l’Arquitectura, les 40 millors en Enginyeria Civil i Estructural, i entre les cent primeres en Enginyeria de Telecomunicacions, Elèctrica i Electrònica, i en Matemàtiques.

La UPC promou, a més, la internacionalització dels seus estudis a través d’acords d’intercanvi amb més de 750 institucions d’educació superior d’arreu del món i de doble titulació amb universitats de prestigi. També lidera projectes internacionals de recerca i innovació —és la universitat líder a Catalunya quant a nombre de projectes finançats pel programa Horizon 2020—, i promou la participació de la comunitat universitària en programes de mobilitat i projectes de cooperació per al desenvolupament.

Informació general

ESTUDIS DE GRAU
grados.upc.edu
Tel.:  (34) 934 016 200     ı    info@upc.edu     ı    Twitter: @la_UPC
Facebook: www.facebook.com/universitatUPC      ı    Instagram: @la_UPC

MÀSTERS UNIVERSITARIS
mastersuniversitarios.upc.edu
Tel.:  (34) 934 016 200     ı    info@upc.edu     ı    Twitter: @BarcelonaTech

DOCTORATS
doctorat.upc.edu
Tel.: (34) 934 016 114    ı   escola.doctorat@upc.edu   ı    Twitter: @doctoratupc

 

Gabinet de Relacions Institucionals i Internacionalització

Telèfon:

(34) 934 137 505

E-mail:

international@upc.edu

Web:

www.upc.edu/sri

Facebook:

www.facebook.com/UPCInternational