Dijous d'imprescindibles

Cicle de cinema: “Dijous d’imprescindibles”

Cada dijous de novembre a gener podreu veure les millors obres de la història del cinema, que han passat a la història perquè qui ho vulgui les pugui veure en pantalla gran, com els seus directors volien que es veiessin quan es van crear.
grafica anarquista

Gràfica anarquista. Fotografia i revolució social, 1936-1939

L’exposició proposa un recorregut pel fons fotogràfic de l’Oficina de Información y Propaganda que la CNT-FAI va crear a Barcelona durant la Guerra Civil per poder articular i expandir el nou imaginari de la revolució social en el context de la lluita contra el feixisme.
ESMUC Jazz Project

ESMUC Jazz Project

L’ESMUC Jazz Project té com a objectiu promocionar el jazz a Catalunya des d’un vessant divulgatiu, creatiu i d’experimentació.
Crabtones

“Funk & Groove session” amb The Crabtones

Habituals de l'escena de música negra de Barcelona, The Crabtones ofereixen una proposta fresca i elegant basada en una selecció de temes propis i portades dels artistes més influents de la música negra actual.
poetry slam

Poetry Slam Barcelona

Poetry Slam Barcelona és un campionat mensual de poesia en què els poetes del carrer pugen a l'escenari amb rimes per competir pel vot d'un públic crític i fidel que cada mes es reuneix per triar l’slammer del vespre.
no em va fer Joan Brossa

“No em va fer Joan Brossa”

Instal∙lació sonora i plàstica que té com a gènesis l’exploració transversal de la prosa més desconeguda i primerenca del poeta.