somiar futur

Somiar el futur: Agricultura

Somiar el futur, sèrie produïda per About Premium Content i emesa a Espanya al Canal Odisea, exposa com serà la nostra vida el 2050.
pyramide

“La pyramide humaine”

Filmada pel cineasta i etnòleg Jean Rouch i a través d’un grup d’adolescents africans i europeus, aquesta pel·lícula singular (any 1961, Costa d’Ivori i França, VOSE, 90 min.) es planteja com una experiència vital i cinematogràfica, un documental de fabulació per mostrar com, a Abidjan, negres i blancs poden arribar a entendre’s i viure plegats.
capcelera-web-sander A

Fotografies de “Gent del segle XXI”. August Sander

Aquesta és la panoràmica més important que s’ha fet mai a l’Estat espanyol sobre el projecte homònim d’August Sander, així com una de les revisions més exhaustives que, excepte a Alemanya, s’han realitzat fins ara en el context europeu.
dimarts toca ESMUC

Dimarts Toca ESMUC

Concert dins del cicle Dimarts toca ESMUC, que vol mostrar la diversitat d’estils i formats musicals que conviuen al centre.
cadiach

Sempre amunt!

Òscar Cadiach pronunciarà aquesta conferència , en el marc de les Sessions Fisiològiques curs 2018-2019: Fisiologia Adaptacional, organitzades sota la direcció del doctor Eduard Escrich, de la facultat de Medicina de la UAB.
Dansa

Dansa. Quinzena metropolitana

Del 13 al 31 de març podreu gaudir de més de 100 activitats gratuïtes i més de 190 funcions de més de 70 companyies de dansa.
tap-jam

Tap Jam al Parc de la Ciutadella

Podeu gaudir dels passos dels ballarins en aquest Tap Jam, que amb la seva força i la seva originalitat, la seva frescor i la seva espontaneïtat acompanyen les tardes assolellades de diumenge.
Navegación segura en Internet

Navegació segura a Internet

Aprendràs les precaucions bàsiques que cal tenir per a navegar per internet i protegir-te dels perills. Coneixeràs els antivirus.
X