fbpx
inclus

Festival Inclús

Arriba la 8a edició de l’Inclús, Festival Internacional de Cinema i Discapacitat de Barcelona, que a causa de la pandèmia tindrà lloc íntegrament a la xarxa.
emergencia

Emergència! Dissenys contra la Covid-19

Aquesta exposició és el resultat de la selecció de les múltiples iniciatives que des del món del disseny han donat una resposta ràpida a les necessitats urgents de la crisi sanitària i social causada per la pandèmia de la Covid-19.
auditori digital cat

L’Auditori digital

L’Auditori ofereix les estrenes de la temporada en live streaming i també sota demanda posteriorment al seu canal L’Auditori digital.
disseny_per_viure_cat_2020

Jornades Disseny per viure

Les cinquenes jornades Disseny per viure esdevenen aquest any una activitat paral·lela a l'exposició Emergència! Dissenys contra la Covid-19 i tenen com a objectiu visualitzar estratègies, maneres i recursos del disseny.
tangent

Festival Tangent

El Festival de les Arts de l’Eixample torna als centres cívics del districte per oferir una proposta escènica propera, d’actualitat i sorprenent, adaptada a les circumstàncies actuals.
Barcelona Districte Cultural

Barcelona Districte Cultural

Barcelona Districte Cultural és un cicle dedicat a acostar a la ciutadania espectacles teatrals, de circ i dansa, de concerts en viu, propostes familiars i projeccions de cinema.
Barcelona Black Friday

Barcelona Black Friday

Selecció de propostes que van des de la cultura, l’oci, el comerç i la gastronomia a l’allotjament perquè gaudeixis de la ciutat a preus molt especials durant pràcticament tot l’any 2021.
nit europea recerca

Nit Europea de la Recerca

La Nit Europea de la Recerca és un esdeveniment públic dedicat a la divulgació de la ciència que se celebra cada any en més de 300 ciutats de 30 països d’Europa al mateix temps.