Barcelona en moviment

Barcelona en moviment

Primer cicle de cinema a la fresca que es fa en un espai tan emblemàtic com el gaudinià Park Güell.
Gandules

Gandules ’19. Visió quàntica

Universos paral·lels, viatges en el temps o abolicions de l’ordre racional són protagonistes del cicle de cinema Gandules’19.
bayres horns

Bayres Horns

Bayres Horns és un 'ensamble' de trombes que adapta i enriqueix els tangos de Salgán, Mores, Gardel, Manzi o Piazzolla.
jazz Masadas

Nits de Jazz de la Sagrera

Les Nits de Jazz de La Sagrera, que van començar el 5 de juliol amb la veu de la cantant nord-americana Carrie Lewis, continuen a l'escenari de la plaça de Masadas amb el concert que el dia 12 ofereix Scaramouche, i els concerts de Combo Sagrera Destruction i Men in Swing i Laia Molins el dia 19.
avantguardes feministes

Avantguardes feministes

Debat inaugural de “Feminismes!”, amb Marta Segarra i Gabriele Schor, comissàries del projecte, i amb les artistes Esther Ferrer i Ulrike Rosenbach, protagonistes del moviment avantguardista.
paisagem de passagem

Creació&Museus: Paisagem de passagem

Projecte de creació de circ contemporani, amb motiu del Grec Festival de Barcelona, en què es posa en diàleg el llenguatge escènic de l’artista amb el patrimoni viu, natural, del Jardí Botànic de Barcelona.
tangent

Tangent. Festival de les Arts de l’Eixample

Durant 22 nits de juny i juliol, diferents centres cívics de l’Eixample acolliran propostes artístiques ben variades per mostrar la riquesa de l’escena barcelonina per a un públic de tots els gustos i edats.