fbpx
hedy lamarr

Cicle de cinema documental Hedy Lamarr 2022

El Canòdrom acull aquest cicle, que té l’objectiu de visibilitzar i donar a conèixer la història d’algunes de les dones que són grans referents de la història de la ciència i la tecnologia.
jjoo

Barcelona 92: l’impuls d’una ciutat

L’exposició, comissariada per Claudia Crego, mostra instal·lacions creades per l’artista Ramón los Heros i peces procedents de les col·leccions del Museu Olímpic i de l’Esport, l’Associació Voluntaris 2000 i SEAT Coches Históricos.
Cicle-Museu-Marès

Musicant el Museu Frederic Marès

El VII Cicle de concerts Musicant el Museu Frederic Marès està dissenyat a partir de la inspiració que produeixen algunes de les diferents sales d'aquest museu.
dimarts toca ESMUC

Dimarts Toca ESMUC

Dimarts Toca ESMUC és un cicle estable de l’Escola Superior de Música de Catalunya que mostra la diversitat d’estils i formats musicals que hi conviuen.
TNC

Visites guiades al TNC

Des d'aquest gener pots conèixer les instal·lacions del Teatre Nacional de Catalunya a través de les visites guiades que et permetran descobrir racons només coneguts pels artistes i pel seu personal, com poden ser els camerinos, els magatzems, les sales d'assaig i els tallers.
Barcelona Design Week

Barcelona Design Week

La Barcelona Design Week arriba a la 17a edició amb els objectius de mostrar la capacitat transformadora del disseny davant els canvis sense precedents que estem vivint en l'àmbit social, econòmic, ecològic i cultural, i apropar el món del disseny a la ciutadania.