Demain

Cinefòrum. “Demain”

Amb motiu de l'exposició temporal Victor Papanek: La política del disseny, el Museu del Disseny projectarà en una sessió de cinefòrum, el documental francès “Demain” (Demà).
America Sanchez

America Sánchez. Clàssic, modern, jazz i tropical

El Palau Robert explica en una exposició la llarga i fecunda trajectòria del dissenyador gràfic America Sanchez, amb un estil eclèctic i inclassificable, i vinculat des de fa més de 50 anys a Barcelona.
Music Experience Festival

Music Experience Festival

Trobada amb els artistes emergents de la zona que té com a escenari l’Auditori de l’Espai Jove Les Basses, un equipament del districte de Nou Barris.
The Sey Sisters

The Sey Sisters presenta “Rise”

Amb ritmes gòspel i soul i de pinzellades de ritmes africans, The Sey Sisters alcen les seves veus a “Rise”, el seu segon disc, que reuneix temes propis basats en vivències pròpies sobre els drets de les dones i dels col·lectius afro que viuen aquí.
IF-606x366.jpg_410490786

IF Barcelona

Barcelona acull la III Biennal de teatre visual i de figures.
barcelona districte cultural

Barcelona Districte Cultural

Torna Barcelona Districte Cultural, circuit estable d’espectacles professionals i programa de creació de projectes artístics comunitaris que es podran veure en 21 equipaments de la ciutat.
Setmana Ciència

24a Setmana de la Ciència

Els temes centrals d’aquesta edició són, d’una banda, la taula periòdica, amb motiu de l’Any Internacional de la Taula Periòdica dels Elements Químics, i, de l’altra, diferents persones que han estat referents als respectius camps de coneixement.
Barcelona Pensa

VI Barcelona Pensa

El Barcelona Pensa és un festival promogut per la Facultat de Filosofia de la Universitat de Barcelona i té com a objectiu la difusió, apropament i transmissió de la filosofia.