cinema_0

Cinema a la fresca

L'espai de creació La Escocesa obre un cicle de pel·lícules a la fresca en el qual podreu veure films que reflexionen sobre la vida urbana. Cita els divendres, fins al 21 de juny, amb les ciutats, vistes des de la pantalla.
docsbarcelona

DOCSBARCELONA

Del 15 al 25 de maig, la 22a edició del festival DOCSBARCELONA mostrarà el millor de la producció mundial de documentals.
richard-learoyd

Richard Learoyd. El silenci de la càmara fosca

En una època en què la fotografia resulta trivial i abundant, les imatges de Richard Learoyd posseeixen una captivadora singularitat. L'exposició, que recorre els deu últims anys de la seva producció, està organitzada per la Fundació MAPFRE i comissariada per Sandra Phillips, i compta amb 51 obres provinents d'importants col·leccions públiques i privades, i del propi estudi del fotògraf.
vermut jazz

Vermut Jazz

Vermut Jazz és un cicle amb formacions musicals diverses (trios, quartets, quintets) i amb primeres figures del jazz a Catalunya, junt amb grups novells.
proces de selecció

“Procés de selecció”

El taller d'Interpretació: de la Sala d'Assaig a Escena, de l'Aula de Teatre de la UAB, dirigit per Arnau Vidal, presenta “Procés de selecció”, una comèdia de Christopher Bollas, situada en un despatx d'una empresa indeterminada, on una dona duu a terme un procés de selecció.
poetry_slam1

Nits al Castell: Poetry Slam

Escolta, riu, aplaudeix, emociona’t amb les poesies i les paraules que ompliran, durant una nit, el pati d’armes del Castell de Montjuïc, obrint el cicle Nits al Castell 2019.
hola tailandia

Hola Tailàndia

L’Arc de Triomf s’omplirà de colors, sons i sabors de Tailàndia en el festival de cultura i gastronomia tailandesa Hola Tailàndia.
surf festival

Barcelona Surf Festival

Els amants del surf podran gaudir del Barcelona Surf Festival, que es celebrarà al Club Natació Barcelona durant tres dies.