Filmoteca de Catalunya

Propostes de la Filmoteca de Catalunya

Per evitar la transmissió de la Covid-19, la Filmoteca de Catalunya ha tancat temporalment l’accés de públic i ha posat els seus fons fílmics, documentals, gràfics i pedagògics a la disposició del públic.
carlos-perez-siquier-894x894_tcm1069-583718

Carlos Pérez Siquier

Peça fonamental en la forja de la modernitat fotogràfica i la professionalització del mitjà a Espanya, Carlos Pérez Siquier (1930) destaca en el panorama espanyol, en un primer moment, des de postulats propers al neorealisme i, més endavant, com a pioner de la fotografia en color.
les veus del monestir

Les veus del monestir

El Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes cedeix la Sala d’Actes per oferir-hi un cicle de concerts de música lírica organitzat en col·laboració amb el Districte de les Corts i l’escola musical A Tempo, una manera immillorable de gaudir de música i arquitectura alhora.
cicle música

XXXIII Cicle de Música a la Universitat

La programació, any rere any, il·lustra una part molt important de la història musical de la Universitat, encarnada en les persones, les agrupacions i les unitats que, al llarg del Cicle, han fet possible la continuïtat d'aquesta història.
greatest hits

Greatest Hits del Museu del Disseny de Barcelona

Cada setmana el Museu del Disseny de Barcelona posa a la teva disposició una selecció dels enregistraments de la seva mediateca que han estat més visualitzats a través dels seus suports digitals.
poetry slam

Poetry Slam Barcelona

Poetry Slam Barcelona és un campionat mensual de poesia en què els poetes del carrer pugen a l'escenari amb rimes per competir pel vot d'un públic crític i fidel que cada mes es reuneix per triar l’slammer del vespre.
tap-jam

Tap Jam al Parc de la Ciutadella

Podeu gaudir dels passos dels ballarins en aquest Tap Jam, que amb la seva força i la seva originalitat, la seva frescor i la seva espontaneïtat acompanyen les tardes assolellades de diumenge.