champs colere

“Les champs de la colère”

A Normandia i Bretanya, les «bufandes negres», un petit grup de dones, agricultores o dones d’agricultors es manifesten per fer sentir la veu d’un món agrícola que passa per dificultats.
festival cinema jueu

Festival de Cinema Jueu 2019

La Filmoteca de Catalunya acull la 21a edició del Festival de Cinema Jueu afrontant el passat per intentar construir el present.
utopia paralela

La utopia paral·lela. Ciutats somiades a Cuba (1980-1993)

La utopia paral·lela és, entre d’altres, una arqueologia que excava en diversos projectes concebuts per la generació d’arquitectes nascuts amb la Revolució i que van explotar intel·lectualment en la dècada dels vuitanta del segle passat.
asier olabarrieta

Jam Session. Asier Olabarrieta

El Cafè del Conservatori acull cada dijous les Jam Sessions del Departament de Jazz i Música Moderna, que s’han consolidat com un actor indispensable de la nit barcelonina i l’oferta jazzística de la nostra ciutat.
lhora del jazz

L’Hora del Jazz

Els diumenges de setembre la música negra s’instal·larà a la plaça de la Vila de Gràcia, i oferirà concerts gratuïts i de qualitat.
transformació digital

Jornada “Tecnologies per a la transformació digital de les empreses”

La Salle-URL organitza una conferència del Màster en les Tecnologies de la Transformació Digital de les Empreses en què, reconeguts experts d'IBM, Doxa I&S i La Salle, donaran a conèixer el potencial de la intel·ligència artificial per a la transformació digital així com de les Smart cities i dels principals desafiaments de les ciutats a l'actualitat.
tap-jam

Tap Jam al Parc de la Ciutadella

Podeu gaudir dels passos dels ballarins en aquest Tap Jam, que amb la seva força i la seva originalitat, la seva frescor i la seva espontaneïtat acompanyen les tardes assolellades de diumenge.
la merce

La Mercè 2019

Barcelona celebra la festa de La Mercè del 20 al 24 de setembre.
Open Day

Jornada de Portes Obertes 2019

El Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona, per 12è any consecutiu obrirà les portes al públic el proper dissabte 5 d’octubre.