BCUHOUSING

banner-359-x-160-px

 

També podeu sol·licitar informació a info@bcuhousing.cat – +34 93 238 90 49
O venir a les nostres oficines del C/ Torrent de l’Olla, 219, baixos, 08012 Barcelona

 
 

ALTRES OPCIONS

micampus Barcelona

Banner BCU

Nova residència d’estudiants micampus Barcelona, perfectament comunicada amb els campus de les principals universitats de la capital catalana, on gaudiràs de habitacions amb cuina i bany, així com modernes zones comunes.
Micampus Barcelona disposa de: piscina, roof top, sales d’estudi, zones d’oci, menjador, cafeteria, cinema, gimnàs, bugaderia i aparcament.

micampus →

Vita Student Barcelona Pedralbes

Banner BCU-vitacat

Pedralbes: inauguració setembre 2022
Poblenou: inauguració gener 2023
www.vitastudent.com
Si somies amb viure aprop de la platja en un barri emergent i creatiu a 15 minuts del centre, el nostre edifici del Poblenou al districte 22@ és la millor opció. Si, en canvi, prefereixes un barri residencial envoltat de jardins a l’exclusiva zona de Pedralbes, tenim l’opció que busques. A Vita Student, tens al teu abast tot el que necessitis. Vita Student Pedralbes és una nova residència a 5 minuts a peu de ESADE i IESE i a 10 minuts de la UPC i la UB. Vita Student Poblenou està molt aprop dels campus de la Universitat Pompeu Fabra i ofereix excel·lents connexions amb la Universitat de Barcelona i del campus de la UPC-Besòs. Escull l’edifici que més et convingui. Tots dos amb piscina exterior, sala de gaming, zona de barbacoa, rooftop, sales d’estudi i un gimnàs d’última generación. No trobaràs res igual a Barcelona.
Estudis individuals amb Smart TV, zona d’estudi, cuina completa i bany privat.
Wi-Fi d’alta velocitat, desdejuni, neteja i canvi de llençols setmanal, a més d’esdeveniments i activitats diàries, entre altres serveis, inclosos. Mitja pensió o pensió completa opcional.

Vita BCN →