BCU-SUPORT A CONGRESSOS:

El Barcelona Centre Universitari (BCU), com a eina de les universitats i centres de recerca, t’ofereix els següents serveis per facilitar l’organització de Congressos universitaris i científics:

  1. Allotjament de qualitat a preus assequibles: selecció de residències i albergs per tal d’oferir les millors opcions.
  2. Espais: oferta de tots els espais, amb tots els serveis, a les universitats on es poden organitzar jornades, congressos i trobades.
  3. Tot allò de què pots disposar a través de Turisme de Barcelona, l’Agència Catalana de Turisme, i veure a Barcelona. També t’oferim els Consells de Seguretat i la Barcelona Talent Guide.

 

pastilla-infocongres-01

ELS TEUS ESPAIS

ELS TEUS ESPAIS:

El BCU et mostra l’oferta de tots els espais adients per a poder organitzar jornades, congressos i trobades. Aquesta completa selecció d’espais ha estat confeccionada gràcies a la documentació aportada per col·laboradors i parts interessades. La distribució per capacitat es concreta en un seguit de fitxes on pots consultar les característiques essencials de cada espai així com el contacte directe per ampliar la informació o comentar necessitats específiques.

Si necessites assessorament sobre les distintes possibilitats pots contactar amb nosaltres: infocongress@bcu.cat.

 

MÉS

Enllaços d’interès:

• Turisme de Barcelona →                            • Consells de Seguretat →

• Agència Catalana de Turisme →              • BCU Talent Guide →

 

 

 

 

Els congressistes es poden descarregar l’aplicació gratuïta d’emergències My112 per a telèfons mòbils que permet l’enviament automàtic de les coordenades de localització de la persona que truca al telèfon 112 per alertar d’una emergència. Per a Android, per a IOS

També es poden descarregar l’aplicació gratuïta d’emergències 112 Accessible si l’idioma del seu telèfon no és el català, castellà, anglès, francès o alemany i es troben a l’àmbit geogràfic de Catalunya. Per instal·lar l’app hauran d’introduir un codi que els facilitarem si ens envien la petició a infocongress@bcu.cat.

Disponible per a Android → i per a IOS →

A més es poden descarregar l’aplicació gratuïta d’emergències 112 Accessible que permet a les persones sordes comunicar-se amb el telèfon d’emergències 112 a través de pictogrames, vídeos en llengua de signes en català i castellà, i un servei de geolocalització. Poden sol·licitar aquest servei a la Federació de Persones Sordes de Catalunya (FESOCA) i a l’Associació Provincial de Laringectomitzats de Lleida.

Disponible per a Android → i per a IOS →