L’Associació Barcelona Ioga Day, amb la col·laboració de Casa Àsia i l’Ambaixada de l’Índia, organitza per vuitè any la celebració del Dia Internacional del Ioga, que l’any passat va aplegar unes 5.000 persones. Programa:

Classes de ioga: classes de ioga dels principals estils (kundalini, ashtanga, hatha, vinyasa, lu jong, etc.) durant tot el dia.

Meditació: meditacions dinàmiques i guiades per a principiants durant tot l’esdeveniment. Conferències: Conferències sobre diverses temàtiques: manera de vida, principals camins, enfocaments, etc.

Música en directe: els principals grups i cantants de Bhakti Ioga s’uneixen a aquest esdeveniment per compartir amb tu el ioga del so i la devoció.

Dinar vegà: la correcta alimentació és un dels aspectes més importants del ioga. Al migdia té lloc un gran dinar comunitari.

Teatre conscient i dansa: artistes dedicats a la pràctica del ioga i la meditació ens proposen obres reflexives i peces ballades, amb alt contingut filosòfic, seguint el camí del ioga.

Fira d’artesania: centenars de productes relacionats amb el ioga (estoretes, blocs, lotas, deïtats, roba, etc.) i amb la manera de vida saludable i ecològica que promou el ioga.

Entrada gratuïta.

 

Quan: 16/06/2019   Hora: de 09:30 a 21:00

On: Parc de l’Estació del Nord. Barcelona