Més a prop per arribar més lluny

Gaudeix d’una formació de proximitat, amb assessorament personalitzat.
Perquè puguis donar el millor de tu mateix.

UIC Barcelona

A UIC Barcelona formem persones des del 1997 a través del rigor acadèmic, la vida universitària i el desenvolupament d’experiències vitals enriquidores. Des de les nostres instal·lacions oferim 14 graus, 12 doble titulacions internacionals i una àmplia oferta de màsters, postgraus i cursos de formació continuada d’àrees de coneixement molt diverses.
Tenim dos campus: el Campus Barcelona, que acull la majoria dels estudis, i el Campus Sant Cugat, que es focalitza en l’àmbit de la salut i es troba en un centre hospitalari de referència, l’Hospital General de Catalunya.
El nostre compromís és posar cada alumne en el centre de l’aprenentatge. Per això, responem amb un tracte personalitzat, proximitat amb l’equip docent, serveis de suport, i tot allò que necessitis per potenciar al màxim les teves habilitats.

Assessorament personal
A UIC Barcelona disposem d’un servei d’assessorament personal que t’ajudarà a ser qui vols ser i a desenvolupar les teves capacitats i valors. Aquest servei proporciona coneixement i formació des d’una perspectiva acadèmica i personal al llarg de tota la vivència a la universitat: el programa s’inicia amb el pla d’acollida en el primer curs i conclou amb el servei d’orientació professional.

Vocació internacional
El nostre compromís internacional neix del mateix nom de la Universitat i s’estén sobre el conjunt de les activitats que fem. Estem oberts al món, i això es concreta a través d’una àmplia xarxa de convenis internacionals i programes de mobilitat per a alumnes, professors i investigadors. A UIC Barcelona pots cursar en aquest en anglès alguns dels graus i gaudir de manera regular d’activitats de contacte amb la comunitat internacional.

Connexió amb la societat i l’empresa
UIC Barcelona té una mirada connectada amb les necessitats de la societat i l’empresa. Comptem amb un total de 2.986 convenis de pràctiques a empreses i institucions. També amb 11 càtedres i aula d’empresa. La docència té un caràcter pràctic, la imparteixen docents que són professionals en actiu. Per tot això, UIC Barcelona té una de les taxes d’ocupabilitat més bones del sistema universitari català.

Oferta acadèmica UIC Barcelona
14 graus, 12 dobles titulacions internacionals i més de 80 màsters i postgraus en Administració i Direcció d’Empreses / Arquitectura / Comunicació / Dret / Educació / Humanitats / Infermeria / Fisioteràpia / Medicina / Odontologia / Família / Gestió Cultural

Informació general per a estudiants

CAMPUS SANT CUGAT
C/ Josep Trueta, s/n
Edifici Hospital General de Catalunya
08195 Sant Cugat del Vallès

Telèfon:

(34) 935 042 000

CAMPUS BARCELONA
C/ Immaculada, 22
08017 Barcelona

Telèfon:

(34) 932 541 800

E-mail:

info@uic.es

Web:

uic.es →