L’enginyeria, l’arquitectura, les ciències i la tecnologia són els quatre grans àmbits de coneixement de la Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech (UPC), una universitat pública que, amb la seva oferta d’estudis de grau, màster i doctorat, forma professionals amb capacitats i habilitats per enfrontar-se als nous reptes amb criteris tecnològics d’eficiència i sostenibilitat, un espai de coneixement que fomenta l’aprenentatge i el creixement personal mitjançant un model docent dinàmic i motivador amb programes de mobilitat, dobles titulacions internacionals, pràctiques en empreses i participació en projectes de recerca capdavanters.

Fundada el 1971, formada a partir de diverses escoles més que centenàries, la UPC és una universitat jove que està present a sis ciutats catalanes, amb centres i instal·lacions ubicats als campus de Barcelona, Castelldefels, , Manresa, Sant Cugat del Vallès, Terrassa i Vilanova i la Geltrú. L’oferta acadèmica per al curs 2018-2019 consta de 71 graus, 76 màsters universitaris —25 dels quals s’imparteixen íntegrament en anglès— i 48 programes de doctorat. Actualment té més de 31.000 estudiants i 358 convenis de cooperació acadèmica amb institucions internacionals.

La intensa activitat acadèmica i de recerca ha fet que la UPC destaqui en els principals rànquings internacionals: es troba entre les 50 millors universitats del món en disciplines com Arquitectura, Enginyeria Civil, Telecomunicacions i Ciències de la Computació al QS i al Shanghai rànquings. La UPC destaca entre les 25 millors universitats del món i la 8a d’Europa al QS Top 50 Under 50.

La UPC promou, a més, la internacionalització dels seus estudis a través d’acords d’intercanvi amb més de 724 institucions d’educació superior d’arreu del món i de doble titulació amb universitats de prestigi. També lidera projectes internacionals de recerca i innovació —és la universitat líder a Catalunya quant a nombre de projectes finançats pel programa Horizon 2020—, i promou la participació de la comunitat universitària en programes de mobilitat i projectes de cooperació per al desenvolupament.

Informació general

Tel.: (34) 934 016 200
info@upc.edu
Twitter: @la_UPC
Facebook: www.facebook.com/universitatUPC
Instagram: @la_UPC

ESTUDIS DE GRAU
graus-upc →

MÀSTERS UNIVERSITARIS
màsters-upc →

DOCTORATS
doctorados-upc →

 

Gabinet de Relacions Internacionals

Tel.: (34) 934 137 505
international@upc.edu
www.upc.edu/sri
Facebook: www.facebook.com/UPCInternational