La UPF és una universitat pública, internacional i intensiva en recerca que, en tan sols vint-i-cinc anys, s’ha situat al nivell de les millors universitats europees. La Universitat estructura els seus estudis a l’entorn de tres campus i tres àmbits de coneixement: les ciències socials i les humanitats (campus de la Ciutadella); les ciències de la salut i de la vida (campus del Mar); i les ciències i tecnologies de la informació i la comunicació (campus del Poblenou).

Aquests tres campus estan situats al centre de Barcelona. De fet, la universitat i la ciutat comparteixen un caràcter cosmopolita i una visió oberta del món. El perfil internacional de la UPF comença amb el seu professorat; la major part del qual disposa d’una àmplia experiència internacional o ha estat directament contractat a l’estranger. Aquesta política ha ajudat a fer de la UPF una universitat multilingüe amb tres llengües vehiculars (català, castellà i anglès) tant per a la docència com per a la recerca. Com a resultat, tots els programes de doctorat i un ampli ventall de programes de màster es poden cursar total o parcialment en anglès, així com un percentatge cada vegada més elevat dels estudis de grau.

La UPF ofereix una docència de qualitat, integral i centrada en l’estudiant. L’èxit d’aquest model està avalat per diferents indicadors com, per exemple, l’alta demanda per matricular-se en aquesta universitat.

La UPF és també una universitat intensiva en recerca. En conseqüència, la Universitat ocupa una posició capdavantera en els rànquings universitaris més prestigiosos. Per exemple, és la 17a universitat del món entre les menors de 50 anys d’acord amb el rànquing de Times Higher Education (2018).

Finalment, la UPF és també una universitat compromesa amb els seus estudiants. Més enllà de la vida acadèmica, promou la seva participació en associacions d’estudiants, programes de voluntariat i activitats esportives i culturals. A més a més, manté el lligam amb els antics alumnes i promou el contacte entre ells a través del programa Alumni, que també està desplegant la seva xarxa a nivell internacional.

Informació general

Punt d’Informació a l’Estudiant

C/ Ramon Trias Fargas, 25-27 – 08005 Barcelona

• C/ Roc Boronat, 138 – 08018 Barcelona

• C/ Dr. Aiguader, 80 – 08003 Barcelona

UPF.edu.info →

Telèfon:

(34) 935 422 228

Servei de Relacions Internacionals
Oficina de Mobilitat i Acollida

C/ Ramon Trias Fargas, 25-27 – 08005 Barcelona

C/ Roc Boronat, 138 – 08018 Barcelona

oma.incoming@upf.edu
UPF.incoming →

Telèfon:

(34) 93 542 25 04 / 12 64