COM ARRIBAR A BARCELONA

Hi ha diferents mitjans de transport públic per moure’s per Barcelona i les seves rodalies: metro, autobusos, ferrocarrils (Rodalies Renfe i Ferrocarrils de la Generalitat) a més del taxi.

Existeixen abonaments per cada mitjà de transport amb preus reduïts i, a més, tens la possibilitat de comprar abonaments amb els quals, en un mateix trajecte pots fer servir diferents mitjans de transport sense haver de pagar per cadascun d’ells per separat (Sistema Tarifari Integrat). Aquesta és una opció molt bona per estalviar-te temps i diners. Te la recomanem!

Més informació a tmb.cat →

COM ARRIBAR AL BCU

Com arribar a la nostra seu de Barcelona.

BCU – Barcelona Centre Universitari →

MITJANS DE TRANSPORT

iconoc-covid-bcu3-02

Transport Aeri

Els passatgers procedents d’un país o zona de risc hauran de disposar d’una PCR per SARS-CoV-2 amb resultat negatiu, realitzada a les 72 hores prèvies a l’arribada a Espanya.
L’aeroport de Barcelona (Aeroport del Prat) està situat a 12 km. de la ciutat.

aena.es →

 

Transport per Ferrocarril

El tren de rodalies de Renfe surt de l’aeroport cada 30 minuts des de les 05:42 a les 23:38 i triga 20 minuts a arribar al centre de Barcelona (Estacions: Sants i Passeig de Gràcia)

renfe.es →

 

Transport per Carretera

Bus:
Aerobús: a partir de l’1 de desembre la Terminal 2 estarà tancada, romanent només operativa la Terminal 1. Els horaris seran:
Plaça Catalunya – T1: de 05:00-22:30 hores cada 15 min aprox.
T1 – Plaça Catalunya: de 05:37-23:00 hores cada 15 min aprox.

L’Aerobus surt de l’aeroport cada 5, 10 o 20 minuts, depenent de la franja horària i de la terminal d’on surti, des de les 6:00 fins a la 1:00 tot l’any. El bitllet es pot adquirir a la parada, a les màquines de venda automàtiques o directament al bus. La destinació final és la Plaça Catalunya, al centre de Barcelona.

aerobusbcn.cat →

 

Taxi:

Es pot disposar de servei de taxis a tota l’àrea metropolitana de Barcelona.

taxibarcelona.cat →

 

Transport Marítim

Tranports marítims de la ciutat de Barcelona.

apb.es →