Descodifica’t! Veritats i mentides de l’enginyeria genètica

En aquesta nova experiència participativa per a públic adult descobrirem els principis bàsics de la manipulació i la teràpia genètiques ficant el nas a l’ADN. Amb dinàmiques participatives, experiments de laboratori i espai de debat. A càrrec de:

  • Helena González-Burón, llicenciada en Biologia per la Universitat de Salamanca, bioquímica i doctora en Biomedicina per la Universitat de Barcelona, especialista en divulgació i educació científica, autora de diversos llibres, guionista i col·laboradora a Órbita Laika (La2), Aprendemos en Clan (ClanTV), ¡Qué animal! (La2), NEUDC (RNE1) i Són 4 dies (RNE4). Directora i cofundadora de Big Van Ciencia.
  • Oriol Marimon Garrido, doctor en Química Orgànica per la Universitat de Barcelona. Especialista en divulgació científica i teatre científic, molt reconegut en obres de stand-up comedy i clown científic. És autor de diversos llibres, codirector del Departament d’R+D+I, director de Projectes Internacionals i cofundador de Big Van Ciencia.
  • Luis Matías Hernández, llicenciat en Bioquímica per la Universitat de Navarra, màster en Biotecnologia Vegetal pel CIHEAM (International Centre for Advanced Mediterranean Agronomic Studies, Creta, Grècia), doctorat en Genètica Vegetal per la Universitat de Milà, Itàlia, i màster en Salut Internacional per la Queen Margaret University, Edimburg, Escòcia. Investigador especialitzat en genètica. És autor de diversos articles científics de gran impacte en mitjans nacionals i internacionals.

Entrada: 6 € (inclou l’entrada al Museu).

 

Quan: 16/10/2024   Hora: 19:00

Museu de la Ciència CosmoCaixa

On: C/ Isaac Newton, 26. Barcelona

Loading...