POLÍTICA DE PRIVACITAT

En compliment amb la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals (LOPDGDD), el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i de Consell de 27 de abril de 2016 relatiu a la protecció de dades de les persones físiques (RGPD), la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI), en aquesta pàgina de strong>bcu.cat s’explica quina informació personal recull el nostre lloc web, amb quina finalitat i quins són els teus drets.

Responsable del tractament de les dades personals
Nom: Montse Serret
Residència: Barcelona
Correu electrònic: info@bcu.cat
Pàgina d’un projecte de la FBG, Fundació Bosch i Gimpera

Les vostres dades personals només s’utilitzaran per a les següents finalitats:
Respondre a les consultes i/o proporcionar informacions requerides per l’usuari.
Pots revocar en qualsevol moment el teu consentiment remetent un escrit amb l’assumpte “ NO RESPONDRE CONSULTA” a info@bcu.cat.

-No tractarem les teves dades personals per a cap altra finalitat que les descrites excepte per obligació legal o requeriment judicial.

-No cedirem les teves dades a tercers

-No farem cap tipus de fitxer ni base de dades amb dades facilitades

-Utilitzem serveis de tercers per a la completa funcionalitat del lloc web i no ens fem responsables de les seves pròpies polítiques de privadesa encara que s’acollien a la llei referida en el moment de la seva contractació:
Nota legal CSUC – https://www.csuc.cat/ca/nota-legal

Per a la mateixa de dades referides a les cookies dús, pots consultar la nostra “ Política de Cookies

Loading...