Davant del repte d’alimentar més de 9.000 milions de persones el 2050, els insectes sorgeixen com una alternativa innovadora, nutritiva i sostenible. En aquesta tertúlia, el Dr. José Miguel Soriano del Castillo, llicenciat i doctor en Farmàcia per la Universitat de València, i graduat en Nutrició Humana i Dietètica, respondrà preguntes sobre com es crien, quines espècies són comestibles (grills, escarabats, cucs de la farina…), exemples d’aliments elaborats amb insectes i els avantatges ambientals de la seva producció. També s’abordaran les barreres culturals i legislatives que en dificulten l’acceptació a moltes regions del món. Modera Cristina Sáez, periodista de ciència i salut. Actualment, coordina el suplement de ciència del diari ARA, i escriu per a National Geographic i altres mitjans, com “Agència Sinc”. Entrada: 6 €.
Quan: 09/12/2025 Hora: 19:00
CosmoCaixa
On: C/ d’Isaac Newton, 26. Barcelona
