CONGRESSOS A BARCELONA

BCU:

SUPORT A

CONGRESSOS

El Barcelona Centre Universitari (BCU), com a eina de les universitats i centres de recerca, us ofereix els següents serveis per facilitar l’organització de Congressos universitaris i científics a Barcelona:

  1. Espais: oferta de tots els espais, amb tots els serveis, a les universitats on es poden organitzar jornades, congressos i reunions.
  2. Tot allò del que pots disposar a través de Turisme de Barcelona, l’ Agència Catalana de Turisme, i veure a Barcelona. També t’oferim els Consells de seguretat y la Barcelona Talent Guide.

ESPAIS

Oferta de tots els espais disponibles on pots dur a terme congressos, jornades o trobades professionals. Ordenades per capacitat i antiguitat corporativa de l’oferent, a cada fitxa trobaràs la descripció bàsica de l’espai així com les dades de contacte.

INFORMACIÓ IMPORTANT PER AL CONGRESSISTA

Els congressistes es poden descarregar l’aplicació gratuïta d’emergències My112 per a telèfons mòbils que permet l’enviament automàtic de les coordenades de localització de la persona que truca al telèfon 112 per alertar d’una emergència. Per a Android, per a IOS

També es poden descarregar l’aplicació gratuïta d’emergències 112 Accessible si l’idioma del seu telèfon no és el català, castellà, anglès, francès o alemany i es troben a l’àmbit geogràfic de Catalunya. Per instal·lar l’app hauran d’introduir un codi que els facilitarem si ens envien la petició a infocongress@bcu.cat.

Disponible per a Android → i per a IOS →

A més es poden descarregar l’aplicació gratuïta d’emergències 112 Accessible que permet a les persones sordes comunicar-se amb el telèfon d’emergències 112 a través de pictogrames, vídeos en llengua de signes en català i castellà, i un servei de geolocalització. Poden sol·licitar aquest servei a la Federació de Persones Sordes de Catalunya (FESOCA) i a l’Associació Provincial de Laringectomitzats de Lleida.

Disponible per a Android → i per a IOS →

També es poden descarregar l’app gratuïta dels Mossos d’Esquadra, en català, castellà, aranès i anglès. Els serveis disponibles són: trucada al 112, sol·licitar cita prèvia per denunciar o fer tràmits, localització de comissaries, reclamar objectes recuperats per la policia, accés a canals de comunicació telemàtics de diferents unitats dels Mossos d’Esquadra, notícies de premsa i relació de les xarxes socials amb presència de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra (PGME). A més, facilita: consells de seguretat, informació sobre odi i discriminació, espai informatiu antiterrorisme i convocatòries d’accés al cos. L’app notifica avisos de seguretat pública que siguin excepcionals i d’un abast extraordinari.

Disponible per a Android i IOS.

Loading...