La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) és una universitat pública capdavantera i amb vocació internacional, que impulsa la mobilitat, la col·laboració i la captació de talent.

La UAB ofereix estudis d’alt nivell en tots els àmbits de coneixement, amb un centenar de graus, uns quatre-cents programes de màsters universitaris i màsters i diplomes de formació permanent propis, i prop de 70 doctorats. La docència a la UAB es caracteritza per la multidisciplinarietat i està estretament lligada a les activitats de recerca. És una universitat pionera en la implementació de plans d’actuació en favor de la sostenibilitat i el respecte pel medi ambient.

Fundada el 1968, la UAB és una de les millors institucions d’ensenyament a Espanya i a la Unió Europea. Es troba entre les universitats capdavanteres en rànquings mundials com el QS World University Rankings (QS WUR), el Times Higher Education World University Rankings (THE WUR), l’Academic Ranking of World Universities (ARWU) i el UI GreenMetric World University Ranking.

El campus de la UAB, de 263 hectàrees amb un 60% de boscos i zones verdes, és a tocar de Barcelona. Inclou tot tipus de serveis: biblioteques especialitzades obertes 24 hores, aules d’informàtica i laboratoris, escola d’idiomes, centre de salut, complex esportiu, teatre, cinema, restaurants, comerços i un hotel i vila universitària al campus mateix amb prop de 2.100 places en pisos compartits. Hi conviuen diàriament 50.000 persones i acull prop de 10.000 estudiants internacionals de 90 països del món. La UAB estableix, cada any, nous acords de mobilitat amb universitats de tot el món.

Al 2016 es va crear la UAB Barcelona Summer School, que ofereix un ampli ventall d’assignatures de molts àmbits, i té lloc de finals de juny a començaments d’agost. La major part del cursos són en anglès, però hi ha l’opció d’aprendre i millorar el teu espanyol com a Llengua Estrangera. Depenent de les regulacions a la universitat d’origen, especialment si compta amb un conveni de mobilitat amb la UAB, els estudiants podrien transferir els crèdits superats a la UAB Barcelona Summer School al seu programa de grau.

Contacta amb InfoUAB

Plaça Cívica
08193 Bellaterra – Campus UAB

Telèfon:

(34) 935 811 111

E-mail:

informacio@uab.cat

Web:

uab.cat → 

Facebook-UAB → 
Twitter-UAB → 
Instagram-UAB → 

Contacta amb l’International Support Service de la UAB

Edifici Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General. Edifici N, Plaça Cívica
08193 Bellaterra – Campus UAB

Telèfon:

(34) 935 812 210

E-mail:

international.support@uab.cat

Loading...