Biblioteca-UPF

La UPF és una universitat pública, internacional i intensiva en recerca. Fundada el 1990, en poc temps s’ha situat al nivell de les millors universitats europees.

Amb tres campus situats al centre de Barcelona, la UPF s’especialitza en els àmbits següents: Medicina i ciències de la vida, Economia i empresa, Ciències polítiques i socials, Dret, Humanitats, Comunicació, Traducció i ciències del llenguatge, i Enginyeries i tecnologies de la informació i les comunicacions.

Docència de qualitat i recerca d’excel·lència

La UPF ofereix una docència de qualitat, integral i centrada en l’estudiant. L’èxit d’aquest model està avalat per diferents indicadors com, per exemple, el grau de satisfacció entre els graduats.

La UPF és també una universitat intensiva en recerca. Es posiciona entre les vint universitats europees amb un major nombre de projectes finançats pel Consell Europeu de la Recerca i és, segons diversos rànquings estatals (Fundació BBVA o Fundació CyD), la universitat més productiva d’Espanya.

Vocació internacional
La UPF i Barcelona comparteixen un caràcter cosmopolita i una concepció oberta del món. El perfil internacional de la UPF comença amb els seus professors, la major part dels quals tenen una àmplia experiència internacional o són directament contractats a l’estranger. Això afavoreix que la UPF sigui una universitat multilingüe, amb tres llengües de treball (català, castellà i anglès) tant per a la docència com per a la recerca. Tots els programes de doctorat i una àmplia oferta de graus i de màsters poden cursar-se totalment o parcialment en anglès.

La Universitat també ofereix la Barcelona International Summer School (BISS), un programa de referència per enriquir el currículum dels estudiants tant locals com internacionals durant l’estiu a Barcelona.

Informació general

Punt d’Informació a l’Estudiant

C/ Ramon Trias Fargas, 25-27 – 08005 Barcelona

C/ Roc Boronat, 138 – 08018 Barcelona

C/ Dr. Aiguader, 80 – 08003 Barcelona

info@upf.edu

UPF.edu.info →

Telèfon:

(34) 935 422 228

Servei de Relacions Internacionals
Oficina de Mobilitat i Acollida

C/ Ramon Trias Fargas, 25-27 – 08005 Barcelona

C/ Roc Boronat, 138 – 08018 Barcelona

oma.incoming@upf.edu

UPF.incoming →

 Telèfon:

(34) 93 542 22 03 / 12 64

Loading...